• 8
 ≫ 

Anatomija Neuspeha: Zašto na kraju ostavimo pare na stolu koje ne nosimo kući?

 ≫ 

Ozbiljan program za ozbiljne ljude

  • 8
Sandler

Foto: Privatna arhiva

U poslednjih pet sastanaka - da li ste primetili koliko je realno to bilo gubljenje vremena? Na kraju niste uradili ništa?

Da li biste išli ponovo, da ste znali da će tako biti?

Postoje dva razloga zašto ljudi to rade, jedan je da se dokažu šefu, da zadrže svoje radno mesto, a drugi jer "nada poslednja umire", pa misle da mogu nešto da postignu.

Ako verujete da možete bolje, treba time i da se vodite.

29. aprila organizuje se radionica koja će se zvati "Anatomija naših neuspeha". Zapravo, reč je o Sandler laboratoriji za uzimanje analiza simptoma prodajne-krvne slike. Biće to svojevrsni Veliki Sistematski Pregled za sve koji žele da provere svoje prodajno zdravlje.

Imaćete priliku da čujete pravu analizu prodajnog procesa, da shvatite gde ostavljate novac, zašto vas konkurencija loše ocenjuje, zašto imate loš osećaj ponekad.

Za sve vas koji najzad tražite prave odgovore, a ne jeftine, površne - čeka vas sat i po "dijagnostike" o tome zašto ostavljamo pare na stolu i ne nosimo ih kući.

Investicija za radionicu je 70 evra.

Preduslov za promenu na bolje jeste da vam se smučilo trpljenje!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>