• 1

Koriste policijski čas da nastave gde su stali: U toku je asfaltiranje deonice kod Svilajnca

Reč je o deonici koja Svilajnac i Despotovac, kod Markovca, povezuje sa "Koridorom 10" i međunarodnim putem Beograd - Preševo

  • 1
SVILAJNAC KORONAVIRUS MOST

Svilajnac / Foto: Tanjug / Dušan Aničić

Posle pauze zbog restriktivnih mera uzrokovanih epidemijom korona virusa, nastavljeni su radovi na rekonstrikciji regionalnog puta Svilajnac - Markovac.

- Koristimo zabranu kretanja tokom vikenda da završimo polovinu planiranog asfaltiranja na deonici koja je duga 1,5 km. Pored ove deonice i most na Velikoj Moravi, koji se nalazi na samom ulazu u Svilajnac, dobiće novi asfalt. Ovog vikenda je na radovima angažovano više od 100 radnika i tridesetak mašina, kako bi sve išlo po planu - izjavio je predsednik opštine Svilajnac, Predrag Milanović.

Dodaje da vrednost radova, koji se trenutno izvode, iznosi više od 50 miliona dinara. Radove puta izvodi preduzeće za puteve "Srbija auto-put", dok radove na asfaltiranju mosta izvodi PZP "Kragujevac".

Reč je o deonici koja Svilajnac i Despotovac, kod Markovca, povezuje sa "Koridorom 10" i međunarodnim putem Beograd - Preševo. Kompletna rekonstrukcija ove deonice, duge šest kilometara, počela je krajem prošle godine, ali je napravljena pauza zbog vanrednih mera.

Video: Počeo policijski čas, a Gazela puna automobila

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ganimed

    A sta rade u bgd preko onog jadnog mosta prepuno rupa... Ccc..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke