• 0

"Dan posle": Promene su stalne, iz svega treba izvući maksimum

Mogu li se nastavnici i deca navići na onlajn učenje?

  • 0
Dan posle korona virusa, Telegraf biznis Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Dan posle je već počeo, a budućnost rada već se dešava u ovim trenucima. Mnogi svetski ekonomisti, ali i domaći, saglasni su da će korona promeniti način poslovanja kakav poznajemo.

Kažu, ovo je ono "jednom u 100 godina".

Šta posle krize, šta će preduzetnici da rade kada se završi vanredno stanje? Kako će funkcionisati biznis segment, kako mala, srednja i velika preduzeća?

Kako se pripremiti za period posle korone? O svojim načinima borbe i pripreme za period koji dolazi, strahovima, izazovima, ali i srećnim okolnostima, govoriće sagovornici Telegraf Biznisa iz svih ekonomskih oblasti. Vi nam vaše sugestije, iskustva i predloge šaljite na biznis@telergaf.rs

Pitali smo Anu Kovač, ispred Obrazovnog centra "Afinitis", kako se ona i njeni zaposleni snalaze u ovoj situaciji i da li misli da će pandemija uticati na dalje poslovanje?

- Verujem da ćemo svi pretrpeti promene. Promene su stalne, a poslovanje je živ proces. Ne mislim da ovo "trpljenje" treba doživeti sa negativnom konotacijom, već treba prihvatiti aktuelnu situaciju, prilagoditi joj se i iz nje izvući najbolje za dobro svih nas.

Iako konvencionalne škole u mnogim delovima sveta neće otvarati svoja vrata do kraja leta, ili čak godine, mali Kinezi su se već vratili u klupe, ali sa specijalnom opremom. "Dan posle" će se definitivno menjati kako vreme bude prolazilo, a sasvim je sigurno da će sve ponovo funkcionisati - na ovaj ili onaj način.

Video: Da li će biti otvaranja škola i kako će to uticati na kolektivni imunitet?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>