• 0
 ≫ 

Imate li 15.000 evra? Imate šansu da kupite jedan veliki brend iz bivše Juge

 ≫ 

Dragocena imovina uključuje ime, simulator leta i udeo u Adrijinoj školi letenja

  • 0
Adria Arvejz

Foto: Wikipedia/

Bankrotirani slovenački avioprevoznik Adria Ervejz, objavio je poziv za obavezujucće ponude za ime kompanije po traženoj ceni od 100.000 evra, a ponude se prihvataju do 6. jula.

U skladu s pozivom, objavljenom na veb stranici Nacionalne agencije za javnopravne evidencije i srodne usluge krajem, razmatraće se samo ponude sa sigurnosnim depozitom u iznosu od 15.000 evra.

Svi licitatori biće obavešteni o ishodu u roku od 15 dana nakon isteka roka za dostavu ponuda, prenosi slovenačka agencija STA.

Adria Ervejz je u stečaju od oktobra prošle godine. Njegova stečajna vrednost procenjena je na 6,2 miliona evra, od čega je više od polovine predstavljeno vlasništvom nad poslovnom zgradom te kompanije na aerodromu Ljubljana.

Ostala dragocena imovina uključuje ime, simulator leta i udeo u Adrijinoj školi letenja.

Krajem januara operativne dozvole avioprevoznika prodate su na aukciji za 45.000 evra kompaniji Er Adriatik, firmi koju je nedavno osnovao slovenački uvoznik proizvoda Izet Rastoder.

Video: Još dva aviona Er Srbije odletela u Kinu po medicinsku opremu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>