• 38

EPS doneo novu odluku: Svi građani imaju pravo na popust od 5 odsto, ako ispoštuju ovaj rok

Poznat datum do kojeg možete ostvariti popust

  • 38

Vršilac dužnosti direktora JP EPS, Milorad Grčić, izjavio je danas da će svi građani Srbije imati mogućnost da račune za struju za mart, april i maj plate sa pet odsto popusta i bez obračunavanja kamate, ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna.

- Mi smo na početku križe obećali da penzioneri neće plaćati kamatu i da će imati popust od pet odsto, koji su imali ako plate račun do 28. u mesecu. Naša konačna odluka u EPS-u je da će svi građani, ne samo penzioneri, imati mogućnost da tri računa, za mart, april i maj - plate sa pet odsto popusta i bez obračunavanja kamate. Ovo sve važi ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna - rekao je Grčić.

Dalje je dodao da je to "pokazatalj koliko država misli o građanima Srbije", i zahvalio se građanima što redovno plaćaju račune za električnu energiju.

Kako kaže, pocenat građana koji su plaćali račune u prethodnom periodu veoma je visok, i to pokazuje da su potrošači svesni da Elektroprivreda funkcioniše na vrlo složen način, i da je plaćanje računa neophodno da bi se proces prozvodnje i distribucije električne energije nastavio.

On je istakao i da je najteži period, što se tiče rizika za proizvodnju prošao, jer kako kaže, ako nema struje, problem su i bolnica, dom zdravlja, onlajn nastava.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strašno

    pečenjar sa falsifikovanom diplomom vodi najbitniju kompaniju u zemlji. Ne treba drugi komentar

  • Invalid rada

    Duplirali ste mi racun za mart, sram da vas bude

  • Љиљана Ћуић

    Хидроелектране су промениле рељеф и климу. Вода покреће тутбине, што је електрана старија рачунима за струју је отплаћена, нормално је и очекивано појефтињење ЕПС сваком потрошачу за 0 киливста узима 800 динара сваког месеца. Поплављена су огромна пространства оштећена и осакаћена природа а цене производа, електрике немилосрдно расту.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke