• 0
 ≫ 

Avio-kompanija dostavlja hranu na kućnu adresu: "Sve je isto kao u avionu, osim pogleda"

 ≫ 

U Moskvi, obrok od piletine za biznis klasu košta 16.65 dolara, a za ekonomsku - 7.33 dolara

  • 0
Avion, hrana U ponudi su standardni obroci - od mesa do ceđenih sokova / Foto: Shutterstock

Ural erlajns uveo je uslugu dostave obroka koji se služe u avionima - na kućnu adresu, u nekoliko gradova Rusije, za sve koji su se uželeli putovanja za vreme karantina.

Avio-kompanija je uslugu dostave avionske hrane na kućnu adresu uvela u Moskvi, Sankt Peterburgu i Jekaterinburgu, sa namerom da mušterijama pruži "ukus putovanja bez napuštanja domova". Kako dalje navode, "sve je isto kao u avionu, osim pogleda".

U ponudi su standardni obroci koje kompanija služi na svojim letovima - od piletine do ribe, kao i sokovi od pomorandže, jabuke i paradajza. Obroci se dostavljaju zajedno sa poslužavnikom na kojem se služe u avionu.

U Moskvi, obrok od piletine za biznis klasu košta 1.250 rubalja (16.65 dolara), a za ekonomsku 550 rubalja (7.33 dolara).

Granice Rusije zatvorene su za strance, a međunarodni letovi su ukinuti, osim onih koji vraćaju ruske državljanine iz drugih zemalja.

Mnogi Rusi se već nedeljama nalaze u svojim domovima iz kojih izlaze samo po hranu, lekove, da izbace smeće i prošetaju pse. Usluge dostave hrane nisu ukinute i stanovnici većih gradova ih u velikoj meri koriste.

Video: Koktel na vrata: Jednostavno rešenje francuskih ugostitelja

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>