• 4
 ≫ 

Pogledajte lica zaposlenih kad shvataju da im je šef dao 1,5 miliona evra koje je zaradio na berzi

 ≫ 

Za osam dana, ovaj biznismen je zaradio sumu koji bi prosečan Amerikanac zaradio za 20 godina rada. Bonus iznenađenja je oduševio njegove radnike, a sve je dokumentovano video snimkom

  • 4
Konorovi zaposleni u šoku / Foto: Printskrin: Youtube/The Connor Group

Osnivač i izvršni direktor kompanije za nekretnine, "The Connor Group", Leri Konor - na berzi je za samo osam dana zaradio 1,6 miliona dolara (blizu 1,5 miliona evra), a odlučio je da ceo iznos podeli svojima zaposlenima.

Firma je stacionirana u državi Ohajo i zapošljava oko 400 ljudi, koji su nastavili da rade i tokom pandemije, pa im je Konor samo kratko rekao: "Ovo nije poklon. Vi ste to zaslužili".

Kako je dalje istakao: "Ovo su teška vremena za sve, a vi ste na pandemiju odgovorili herojski. Počeo sam da razmišljam o osnovnim vrednostima naše kompanije i rekao sebi sledeće: Učini pravu stvar, pobrini se za svoje ljude. Svih 1,6 miliona dolara ću podeliti sa vama".

Ovaj iznos zaposleni će dobiti u vidu bonusa, od 2.000 do 9.000 dolara, u zavisnosti od toga na kojoj poziciji se nalaze. Podsećamo, u SAD se više od 30 miliona ljudi prijavilo za novčanu nadoknadu na osnovu nezaposlenosti, pa su ovakvi potezi poslodavaca zaista vredni pažnje.

Sve u svemu, Konorovi zaposleni nisu mogli da veruju šta ih je snašlo, a kako slika govori više od reči, u videu pogledajte njihovo oduševljenje. Mnogima je ova pomoć dobrodošla i zato što su im partneri ostali bez posla usled krize, a oni koji Konora znaju malo bolje, kažu da ovaj gest liči na njega.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>