• 0

Epl kreće s otvaranjem prodavnica u Evropi: Ovaj grad je prvi na spisku

Ispred ulaza će biti osoblje koje će zahtevati od kupaca da nose maske prilikom ulaska u radnju, a biće im merena i temperatura

  • 0
Apple, prodavnica, logo

Epl prodavnice počinju sa radom / Foto: Tanjug/AP

Život se svuda u svetu polako vraća u normalu, pa se čini da će maj 2020. biti simbol novog početka. U mnogim zemljama, već nekoliko dana unazad rade saloni i zanatske radnje, danas su kod nas otvorili svoja vrata i uslužni objekti, a uskoro će i tržni centri.

Tako je i čuveni gigant Epl odlučio da pokrene svoje prodavnice u Evropi, a najpre u Beču, što će se dogoditi sutra. Ova kompanija je zbog pandemije morala da zatvori sve svoje objekte, koji su u međuvremenu ponovo počeli sa radom u Aziji, tačnije u Kini i Južnoj Koreji. Do tada - Epl se "oslanjao" na onlajn prodaju.

Austrijske vlasti su zbog ozbiljno urušene ekonomije i rastućeg nivoa nezaposlenosti, dosta odmakle u popuštanju mera i pokretanju privrede, tako da je Beč sasvim logična tačka za Epl. Iz kompanije poručuju da se "raduju što će od sutra, 5. maja, ponovo moći da se druže sa svojim mušterijama u centru Beča".

Iako je plan svima da nastave tamo gde su stali, kupovina će ubuduće morati da se obavlja na drugačiji način, uz poštovanje novog radnog vremena, socijalne distance i ostalih mera bezbednosti.

Epl prodavnica će sutra u pešačkoj zoni Kertnerštrase raditi od 11 do 18 časova.

Ispred ulaza će biti osoblje koje će zahtevati od kupaca da nose maske prilikom ulaska u radnju, a uz to će im biti merena i temperatura. Osim toga, broj osoba u radnji je ograničen, u jednom momentu. S obzirom na date okolnosti, ko bude želeo da kupi neki Eplov proizvod, moraće da računa na malo duže čekanje.

Video: Zanatske radnje otvorile vrata mušterijama: Ovako izgleda prvi radni dan

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke