• 0
 ≫ 

Korona virus i dalje u centru pažnje svih berzi + Besplatan vodič: Kako trgovati online

 ≫ 

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju online na svetskoj berzi

  • 0
Berza Korona Foto: Fortrade

Virus korona je prošle nedelje ponovo bio u centru tržišne pažnje. Investitori su pokušali da se fokusiraju na pozitivne razvoje situacije kao što su lagano pokretanje privredne aktivnosti i dodatni podsticajni ekonomski paketi. Pred kraj nedelje, slabi ekonomski podaci iz Nemačke, Velike Britanije, Francuske i Sjedinjenih Država pokazali su koliko je velika šteta izazvana virusom korona. U SAD ju u proteklih 6 nedelja više od 30 miliona ljudi podnelo prijavu za pomoć nezaposlenima.

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju online na svetskoj berzi (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD) ili žele da saznaju više, pripremio je besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Tržišta su u petak bila uznemirena nakon što je predsednik Tramp pretio ponovnim pokretanjem trgovinskog rata sa Kinom.

Berza Korona Foto: Fortrade

Akcije su do petka beležile rast usled neočekivano dobrih rezultata finansijskih izveštaja kompanija kao što su Apple i Microsoft, dok su kompanije kao što su Amazon, Tesla i Facebook ostvarile mešovite rezultate. Ipak, poslovanje velikih američkih korporacija u globalu je bilo bolje od očekivanog, kada se uzme u obzir kolaps ekonomije izazvan merama protiv virusa korona.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Berza Korona Foto: Fortrade

Cena sirove nafte je skočila i povratila dobar deo nedavnih gubitaka jer je ograničenje proizvodnje grupe OPEC+ konačno stupilo na snagu, dok su američke naftne kompanije smanjile broj aktivnih naftnih bušotina sedmu nedelju za redom. Investitori se takođe nadaju da će ponovno otvaranje kineske privrede možda podstaći oporavak potražnje za sirovom naftom ranije nego što je to bilo očekivano.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>