• 0

Ponovo zajedno: poslovnice UNIQA osiguranja otvaraju vrata 11. maja

Više od 50 poslovnica UNIQA osiguranja, ponovo otvaraju vrata u ponedeljak, 11. maja svim građanima koji žele da dobiju savet, zaključe polisu osiguranja ili prijave štetu

  • 0
Uniqa Foto: Uniqa

U skladu sa relaksiranjem mera, a u cilju najvišeg stepena zaštite zaposlenih, klijenata i svih građana, agenti UNIQA osiguranja biće na raspolaganju svakog radnog dana od 9 do 13 časova uz poštovanje svih mera zdravstvene zaštite – fizička distanca, zaštitni paravani, obavezna zaštitna oprema - maske i rukavice, redovna dezinfekcija prostora.

Iako se nezgode ne mogu potpuno predvideti, osiguravajući sebe i svoju porodicu od potencijalnih rizika građani ih mogu dočekati spremno. Zdravlje ostaje prioritet svih nas, a dodatni kvalitet u njegovoj zaštiti omogućuje dobrovoljno zdravstveno osiguranje kroz našu mrežu od više od 800 državnih i privatnih zdravstvenih ustanova šriom Srbije.

Finansijska sigurnost i zaštita porodice uvek su na prvom mestu, a građani je mogu obezbediti zaključenjem životnog osiguranja. Pored zaštite ljudi, sigurnost domova nam je od velike važnosti, zbog čega UNIQA osiguranje domaćinstva, po ceni već od jednog evra po kvadratu godišnje, pokriva štete nastale izlivom vode, požarom ili provalnom krađom.

Po otvaranju poslovnica, klijentima UNIQA osiguranja ostaje na raspolaganju komfor svih usluga online servisa dostupnih 24  časa dnevno  - vebšop: za putno osiguranje, osiguranje domaćinstva i pomoć na putu, online prijava štete, kao i online plaćanje rata osiguranja i video-procena šteta, ali i telefonske linije u Kontakt centru:011/ 20 24 100 i 0800/201 301.

Odgovoran i pouzdan partner zajednice, UNIQA je svoje poslovne aktivnosti prilagodila poslovanju u uslovima pandemije COVID-19. Od početka vanrednog stanja, zaposlenima je omogućila nesmetan rad od kuće a klijentima nastavak besprekornog servisa kroz telefonske i online usluge. Posvećena sigurnosti svih građana, UNIQA je donirala pet miliona dinara RFZO za nabavku respiratora i neophodne medicinske opreme, a pomogla je i rasterećenju zdravstvenih ustanova od poziva i poseta tokom pandemije podrškom projektu DokTok za besplatne online i video zdravstvene konsultacije građana, koji nemaju simptome virusa COVID-19.

Sve informacije o UNIQA osiguranju dostupne su na www.uniqa.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>