• 0

Kladionice uvele novo pravilo: Proveravaju kockare na svakih sat vremena, da im sačuvaju novac

Može li ova opcija da opstane i posle karantina?

  • 0
online klađenje, kladionica, fudbal, mobilni mobilna aplikacija

Može li ova opcija da opstane i posle karantina? / Foto: Shutterstock

Novo pravilo vlada u Velikoj Britaniji: kladionice moraju na svakih sat vremena da proveravaju svoje mušterije koje se klade onlajn tokom pandemije, naročito osetljive grupe.

Prekid sportskih dešavanja doveo je do pada u kockanju, međutim, kladioničari su se okrenuli virtuelnim sportovima i pokeru. Komisija za klađenje upozorava da karantin da mnoge može uticati loše, pre svega u domenu finansija, pa je savet da kladionice proveravaju kladioničare na svakih 60 minuta.

CEO Komisije, Nejl MekArtur, rekao je da su "Onlajn operateri sada potrebniji nego ikada pre. Mogu da koriste podatke klijenata, sa ciljem da ih zaštite. Njihov zadatak je da nadziru koliko dugo su kladioničari na mreži, kako finansijska neizvesnost utiče na njih i sa čime imaju "luksuz" da se kockaju, a sa čime ne".

Ovo pravilo se razlikuje od pređašnjeg, jer su pre korone kladionice mogle bilo kada da nadziru ponašanje onlajn kladioničara, kako bi proverile da li im preti opasnost. Provera će se odvijati na svakih sat vremena dok traje karantin, mada Komisija ne isključuje mogućnost ni da to postane trajno rešenje.

Video: Počeo rad fitnes centara, treninzi na sat vremena

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>