• 0

Danas prvi let sa "Nikole Tesle", protokol mora da se poštuje

Očekuje se da će u narednom periodu, u zavisnosti od regulative i razvoja situacije, još veći broj avio-kompanija ponovo uspostaviti letove ka većem broju destinacija

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla. Beogradski aerodrom, pripreme

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" spreman je se za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja.

Kompanija Viz er najavila je svoj prvi let za danas u 12.30 časova do Londona. Što se tiče kompanije Er Srbija, ona svoje prve letove najavljuje za 21. maj, kada će leteti za Frankfurt, Cirih, Beč i London. Još jedna kompanija koja je najavila letove za ovu nedelju jeste Belavia koja će leteti za Minsk.

Kako je ranije najavila ministarka Zorana Mihajlović, ovi letovi neće biti za sve, već za putnike koji moraju da se vrate u Srbiju ili odlete na neku od ovih destinacija, međutim sa aerodroma je rečeno da će letovi ipak moći da koristi veći broj putnika, tako da je to još uvek nedoumica.

U saopštenju aerodroma "Nikola Tesla" navodi se i da se nadaju većem broju polazaka od iduće nedelje i da će veći broj kompanija obnoviti svoje letove, ako epidemiološka situacija to bude dozvoljavala.

Na aerodrom više ne mogu ulaziti putnici u pratnji, već da moraju biti sami, osim dece, koju roditelji mogu ispratiti ili ljudi koji imaju smetnje u kretanju i kojima je neophodna pomoć.

Moraju se poštovati mere socijalne distance i na aerodrom se mora ulaziti sa maskom.

Video: Nikada niste videli ovakav beogradski aerodrom... Nema žive duše

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke