• 0
 ≫ 

Od danas letovi sa niškog aerodroma: Sve karte namenjene za prodaju su rasprodate

 ≫ 

Apeluje se da se putnici ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu i da ne dolaze bez zaštitne maske

  • 0

Od danas su ponovo uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Posle dva meseca, na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sati sleteo je avion kompanije Viz Er iz Dortmunda, koji je potom poleteo za taj grad u 11.55 časova.

Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio-saobraćaja.

"Aerodromi Srbije doo Niš" navode da svi putnici moraju da se ponašaju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama, koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj.

Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Srbije, od danas ulaze na teritoriju Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja. Inače, sve karte namenjene za prodaju - rasprodate su.

Očekuju da se u toku juna nastavi sa postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma "Konstantin Veliki" i aerodroma "Morava" u Kraljevu, i da i ostale avio-kompanije obnove saobraćaj u skladu sa svojim procenama i odlukama.

Video: U Nišu je proizveden prvi srpski test na novi korona virus

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>