• 1
 ≫ 

Er Srbija od danas leti i za London i Beč

 ≫ 

Er Srbija je najavila da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima

  • 1
Air Serbia, Er Srbija, BERLIN FRANKFURT

Foto: Tanjug/ER Srbija

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija, pored već uvedenih letova za Cirih i Frankfurt, od danas leti i za London (Hitrou) i Beč.

Er Srbija će avionima A319 imati let za London u 10.25 i let za Beč u 18.50, objavio je beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Takođe danas Er Srbija će leteti i za Cirih u 12.40 i za Frankfurt u 17.30.

Srpski avio-prevoznik je 21. maja obnovio komercijalni putnički saobraćaj letovima za Cirih i Frankfurt.

U prodaji su karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam, za letove od 31. maja, za kuda je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

Pored toga, Er Srbija će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne aviokompanije biti povećan na dva puta nedeljno.

Nacionalna aviokompanija počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

Er Srbija planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva aviokompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Srpski avioprevoznik će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu sa odlukama regulatornih organa drugih država.

Er Srbija je najavila da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela.

Video: Letom za Cirih Er Srbija obnovila putnički saobraćaj

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>