• 0

Vojvođanska banka: Privrednici već pokazali interesovanje za kredite iz Programa ekonomskih mera

Vojvođanska banka poziva klijente iz privrede – preduzetnike i vlasnike mikro, malih i srednjih preduzeća da apliciraju za kredite u dinarima ili u evrima u maksimalnom iznosu od 3.000.000 evra

  • 0
Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke

Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke/Foto: privatna arhiva

Vojvođanska banka se priključila Programu ekonomskih mera Vlade Republike Srbije za podršku privredi i do sada je zabeležen veliki broj zahteva za izdavanje kredita za likvidnost i obrtna sredstva klijenata koji su izrazili želju za ovim vidom finansiranja.

- Počeli smo sa odobravanjem kredita u okviru Programa ekonomskih mera Vlade Srbije za podršku privredi i pozivamo privrednike, kojima je potrebna pomoć i koji ispunjavaju uslove, da se prijave. Krediti za likvidnost i obrtna sredstva se odobravaju i postojećim i novim klijentima vodeći se uslovima iz Uredbe koji se tiču zahteva za održavanjem ili rastom portfelja. Važno je napomenuti da se ove vrste ugovora moraju zaključiti do kraja tekuće godine – izjavio je Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Vojvođanska banka poziva klijente iz privrede – preduzetnike i vlasnike mikro, malih i srednjih preduzeća da apliciraju za kredite u dinarima ili u evrima u maksimalnom iznosu od 3.000.000 evra. Rok otplate kredita je 36 meseci, uz grejs period od devet do 12 meseci. Na raspolaganju su krediti za finansiranje likvidnosti i obrtnih sredstava uz povoljnu kamatnu stopu.

Paket mera podrške privredi Vlade Republike Srbije donet je u cilju ublažavanja negativnih ekonomskih i finansijskih  posledica pandemije virusa COVID-19 gde podršku privredi pruža i Vojvođanska banka učešćem u garantnoj šemi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>