• 0
 ≫ 

Dan posle: "Kriza nas je pogodila u najgorem trenutku, ali sada već ide nabolje"

 ≫ 

Ovu temu smo otvorili i sa Tijanom Bajić, koja je diplomirani psiholog, ali se posvetila kreiranju unikatnih knjiga za mališane

  • 0
Dan posle korona virusa, Telegraf biznis

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Dan posle je već počeo, a budućnost rada već se dešava u ovim trenucima. Mnogi svetski ekonomisti, ali i domaći, saglasni su da će korona promeniti način poslovanja kakav poznajemo.

Kažu, ovo je ono "jednom u 100 godina".

Šta posle krize, šta će preduzetnici da rade kada se završi vanredno stanje? Kako će funkcionisati biznis segment, kako mala, srednja i velika preduzeća?

Kako se pripremiti za period posle korone? O svojim načinima borbe i pripreme za period koji dolazi, strahovima, izazovima, ali i srećnim okolnostima, govoriće sagovornici Telegraf Biznisa iz svih ekonomskih oblasti. Vi nam vaše sugestije, iskustva i predloge šaljite na biznis@telegraf.rs

Tijanu Bajić, koja stoji iza brenda "Radoznali vrabac" (personalizovane knjige za decu), pitamo kako će se poslovanje njene firme odvijati u budućnosti, posle pandemije i krize.

- Aktuelna kriza nas je pogodila u najgorem mogućem trenutku. Naime, početkom marta smo zaposlili dva nova člana tima, i taman kada smo posložili operacije i spremali se za rast prodaje, kriza i vanredno stanje su se desili. Prodaja je opala u odnosu na redovnu dotadašnju, a mi smo planirali rast. I dalje prodaja ne postiže našu planiranu, ali svakako ide nabolje, rekla je Tijana za Telegraf Biznis, i dodala:

"Ovde moram da istaknem da su nam razne marketinške i PR aktivnosti, kao i pomoć države, pomogle da održimo naše poslovanje. Smatramo da nije mala stvar da kompanija koja u tom trenutku postoji tek šest meseci, može da iznese ovakve udarce bez smanjivanja plata, otpuštanja i sličnih negativnih mera".

Video: Najveći ekonomski izazovi u narednih 10 godina

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>