• 0
 ≫ 

"Potreba za radom od kuće ostaće i posle pandemije": Putin o uticaju korona virusa na zaposlene

 ≫ 

Prema njegovom mišljenju, to se pre svega odnosi na mlade majke, invalide i stanovnike malih gradova u kojima nije izbor poslova tako velik kao u megalopolisima

  • 0

Iskustvo rada od kuće biće potrebno i nakon završetka pandemije korona virusa, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

- Danas se mnogo, veoma mnogo radi na daljinu - rekao je Putin i dodao da kada se ponovo pokrene normalna poslovna aktivnost, ovo iskustvo će bez sumnje biti prilično korisno i potrebno, preneo je TASS.

- To se nužno mora koristiti jer svi dobro znamo da je takav format rada prikladan i koristan - rekao je ruski predsednik na video konferenciji o ruskom tržištu rada.

Prema njegovom mišljenju, to se pre svega odnosi na mlade majke, invalide i stanovnike malih gradova u kojima nije izbor poslova tako velik kao u megalopolisima.

- I uopšteno, stručnjaci kažu da će ekonomija budućnosti koja se zasniva na ciframa uglavnom biti organizovana tako da će mnogi raditi na daljinu, uključujući i rad od kuće - naveo je Putin.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Putina maskirali od glave do pete: Ovako se predsednik Rusije čuva u jeku korona virusa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>