• 0
 ≫ 

Er Srbija uskoro obnavlja letove iz Niša i Kraljeva: Poznati datumi i destinacije do kojih leti

 ≫ 

Letove s aerodroma "Konstantin Veliki" uskoro obnavlja i Rajaner

  • 0
ERSRBIJA AVION KINA AVION A320

Foto: Tanjug/Er Srbija

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je danas, posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, da ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva.

Planirano je da Er Srbija sa letovima iz Niša počne od 16. juna, a iz Kraljeva od 30. juna.

"Aerodromi Srbije doo Niš" navodi da očekuju nastavak postepene normalizacije redovnog avio-saobraćaja i vraćanja svih destinacija u narednom periodu, i da će pored Er Srbije i Viz Era, i kompanija Rajaner uskoro početi da leti sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki".

U periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta.

Kada je reč o Kraljevu, od 30. juna planirana je obnova letova do Beča. Tačan red letenja biće uskoro objavljen na sajtu.

Generalni direktor Er Srbije, Dankan Nejsmit, kaže da su se stekli uslovi da se postupno obnove letovi iz Niša i Kraljeva, i da je to sjajna vest za putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali.

"Aerodromi Srbije doo Niš" podseća sve putnike koji putuju sa aerodroma kojima upravljaju, da moraju da se ponašaju odgovorno, nose maske i prate uputstva, kao i da imaju sva neophodna dokumenta.

Video: Letom za Cirih Er Srbija obnovila putnički saobraćaj

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>