• 0

Drive.Go i Paketomati: Platite gorivo bez odlaska na kasu i uzmite pošiljku na pumpi u "dva klika"

Savremeno poslovanje zahteva prilagođavanje kompanija novim poslovnim trendovima u čijoj osnovi su nove tehnologije i jedinstvena inovativna rešenja.

  • 0
NIS, placanje na licu mesta

Foto: NIS

Kao jedan od ključnih igrača na energetskom tržištu Srbije, kompanija NIS je prepoznala značaj inovacija za buduće poslovanje, pa je tako u prethodnom periodu omogućila na svojim benzinskim stanicama dve nove usluge koje donose unapređeno korisničko iskustvo, a u čijoj su osnovi digitalna rešenja prilagođena potrebama potrošača.

Mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu

 

Vozači u Srbiji od sada mogu da zaborave na čekanje u redovima za izmirenje računa za natočeno gorivo, zahvaljujući Drive.Go mobilnoj aplikaciji koja je dostupna svim potrošačima na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Mobilna aplikacija Drive.Go, koja omogućava brz i siguran način plaćanja goriva na točionom mestu, eliminišući potrebu za odlaskom na kasu, može se preuzeti sa Google Play i Apple Store-а i jednostavna je za korišćenje. Prilikom registracije potrebno je da se unese bankarska kartica kojom će se obavljati plaćanje.

NIS, placanje na licu mesta

Foto: NIS

Na benzinskoj stanici, pre samog točenja goriva, aktivira se Drive.Go aplikacija, skenira QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu i dopuna goriva može da počne. Nakon što je napunio rezervoar, potrošač račun izmiruje klikom na dugme za plaćanje u samoj aplikaciji čime je proces točenja i plaćanja završen – brzo, jednostavno i pouzdano.

Uvođenjem Drive.Go mobilne aplikacije naša najveća naftna kompanija napravila je još jedan inovativni iskorak i demonstrirala jedinstveni pristup u poslovanju koji prati najnovije svetske trendove kada je reč o digitalnim tehnologijama.

Korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije za plaćanje goriva za sada je moguće na određenim benzinskim stanicama u većim gradovima Srbije, a NIS će nastaviti da  širi mrežu maloprodajnih objekata na kojima će ova usluga biti dostupna.

Preuzimanje pošiljki na benzinskim stanicama u „dva klika“

 

NIS, placanje na licu mesta

Foto: NIS

Dodatno sa  uslugom korišćenja mobilne aplikacije, NIS je omogućio i preuzimanje kurirskih pošiljki na svojim maloprodajnim objektima. Ovu jedinstvenu uslugu na domaćem tržištu NIS je realizovao  u saradnji sa kurirskom službom D Express i podrazumeva da prilikom onlajn porudžbine ili porudžbine pozivom broja telefona ove kurirske službe potrošači od sada mogu kao adresu za isporuku poručene robe da navedu neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica u Beogradu na kojima je ova usluga dostupna.

Kurirske pošiljke se čuvaju u specijalnim skladišnim uređajima za preuzimanje paketa, odnosno paketomatima, a paket se preuzima u par jednostavnih koraka, na benzinskoj stanici odabranoj pri zakazivanju porudžbine. U slučaju plaćanja pouzećem, uplata se može izvršiti na kasi benzinske stanice gde je paket isporučen. Ova usluga omogućava potrošačima i sugrađanima da praktično u “dva koraka” preuzmu svoju porudžbinu kada im odgovara i na najbližoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici na kojima je omogućena usluga paketomata.

Iz NIS-a poručuju da inovativan pristup predstavlja za kompaniju jedan od najznačajnijih preduslova daljeg razvoja biznisa. Samim tim, NIS ostaje posvećen primeni inovacija i novih tehnologija u svim segmentima poslovanja, dok je digitalizacija korisničkog iskustva postavljena kao strateški cilj u okviru modernizacije poslovnih procesa unutar maloprodajnog segmenta, kako bi se potrošačima pružio najviši nivo kvaliteta proizvoda i usluga.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>