• 0

Pivare rade punom parom: Imaju kratak rok da isporuče milione litara u pabove

Stolovi će morati da budu udaljeni dva metra jedan od drugog, kako bi se poštovalo pravilo o socijalnoj distanci, ali je odlučeno da na njima neće biti barijera

  • 0
pivo, pab

Do kraja juna - otvaranje pabova / Foto: Pixabay

Proizvođači piva u VB imaju zahtev da proizvedu oko 118 miliona litara piva za britanske pabove, u naredne dve nedelje, jer postoji nada da će moći potpuno da se otvore do kraja juna.

Kako piše list San, prve ture bi trebalo da budu dostavljene od 15. juna, ali će mušterije morati da naručuju na daljinu, preko aplikacije, prema naredbama vlade.

Prema prethodnim najavama Odeljenja za poslovanje, pabovi bi "najranije mogli da se otvore 4. jula". Međutim, Boris Džonson je prošle nedelje naveo da bi to moglo da bude već krajem juna.

Mnoge firme za proizvodnju piva su se, u međuvremenu, fokusirale na flaše i limenke, a pabovi po kojima je Britanija poznata - morali su da bace silnu burad s pivom, kojem je isticao rok.

Aplikacija za naručivanje u baru, takođe će stvoriti šansu i da se ponovo pokrenu restorani. Funkcioniše tako što će svako ko poseti lokal, a ima pametni uređaj, moći da naruči piće ili hranu za svoj sto.

Stolovi će morati da budu udaljeni dva metra jedan od drugog, kako bi se poštovalo pravilo o socijalnoj distanci, ali je odlučeno da na njima neće biti barijera, kako su neke evropske zemlje nalagale.

Video: Maska za svaki porok: Genijalan trik da popijete vaše omiljeno piće

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>