• 0

Premijerka Srbije obišla kompaniju Inmold, koja je proizvodila i donirala vizire

Ana Brnabić danas je posetila Požegu i kompaniju za izradu visokokvalitetnih alata za brizganje plastike, obojenih metala i IML robota

  • 0
BRNABIC POZEGA POSETA Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, danas je posetila Požegu, grad iz kojeg je rastuća firma "Inmold plast", a o tome je pisala na svom Tviter nalogu.

"Treći put u poseti kompaniji Inmold. Domaća, porodična firma koja kontinuirano raste i jača, predstavlja odličan primer domaće inovativnosti. Ovakve porodične firme su važne za Srbiju i našu ekonomiju."

Kako dalje navodi:

"Hvala kompaniji Inmold i na pomoći i podršci u borbi sa Covidom-19. Ova kompanija je proizvodila i donirala zaštitne vizire za naše lekare, vojsku, policiju i građane."

Delatnost kompanije je izrada visokokvalitetnih alata za brizganje plastike, obojenih metala i IML robota. Specijalnost su im alati za brizganje tankozidne ambalaže, alati za brizganje tehničkih delova i proizvodnja IML robota.

Video: Brnabić: Otvoren nov poziv za finansiranje projekata

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>