• 0
 ≫ 

Tražite ovih dana haljinu u tržnom centru? Da, nema je. Evo šta se desilo s letnjom kolekcijom

 ≫ 

Ako ovih dana u modnim radnjama uglavnom nailazite na "basic" odeću, to je zato što su brendovi zbog korone "zakasnili" da izbace aktuelne modele za proleće/leto 2020.

  • 0
šoping, radnja

Da li ste zadovoljni izborom u radnjama? / Foto: Pixabay

Pandemija je omela sve, pa i modnu industriju, doduše, više u onom logističkom smislu, jer je onlajn prodaja beležila rast sve vreme.

Revije svetskih kompanija su pomerene i odlažu se za narednu godinu, baš kao i maloprodajne kolekcije komercijalnih divova.

S obzirom na to da je vanredno stanje u mnogim zemljama popustilo tek pre oko mesec dana, dakle, na izmaku aprila - početkom maja, a kod nekih je još na snazi u određenoj meri, modnim gigantima je bilo jasno da od ove sezone "neće biti ništa".

Tanke jaknice koje je trebalo da kupujemo krajem februara i u martu, sada nam ne trebaju, pa tako nema svrhe da budu izložene.

Ostale su među brojnim zalihama u magacinima širom sveta, a zaključak je da ovde ipak malo više trpi "prolećni segment", međutim, kako se on oslanja na letnje komade, jer su deo iste kolekcije, tako će i biti prezentovani naredne godine. Osim toga, više je patika i "univerzalne obuće", nego sandala.

Sada možemo da se zadovoljimo uglavnom "basic" komadima, kao što su majice bez printova, jednostavni krojevi, teksas farmerke na sniženju.

Ako ste ovih dana obilazili radnje, mogli ste da primetite da klasičnih prolećno-letnjih modela skoro da i nema: oni se ističu veselim bojama, printovima, cvetnim motivima.

Video: Naručio majicu, dobio haljinu: Ovo su najveći horori onlajn kupovine

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>