• 0
 ≫ 

Otvorena NIS Petrol benzinska stanica u Leskovcu

 ≫ 

Povodom otvaranja nove stanice za snabdevanje gorivom kompanija NIS je pripremila posebne pogodnosti za potrošače

  • 0
NIS, G Drive

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca – levo i Aleksej Černikov, direktora Bloka Promet NIS-a – desno/Foto: NIS

Novi maloprodajni objekat kompanije NIS svečano je danas otvoren u Leskovcu, u Ulici Radnička bb. Reč je o NIS Petrol benzinskoj stanici „Leskovac 4“ koju je kompanija NIS, u okviru procesa modernizacije svoje maloprodajne mreže, rekonstruisala u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima na mestu postojeće benzinske stanice.

Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici „Leskovac 4“ potrošačima je 24 sata dnevno na raspolaganju širok asortiman goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor dopunskih proizvoda, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive derivati.

Svečanom događaju su prisustvovali Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, Aleksej Černikov, direktor Bloka „Promet“ NIS-a, predstavnici medija, kao i mnogobrojne zvanice.

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, rekao je da Grad Leskovac svakim danom postaje sve razvijeniji i moderniji.

- Centar Radničkog naselja, jednog od najvećih naselja u našem gradu, sada izgleda mnogo lepše, zahvaljujući investiciji našeg domaćeg investitora, kompanije NIS, koja je iz temelja sagradila novu, savremenu benzinsku pumpu. Neposredno pre proglašenja epidemije, čuveni časopis Financial Times proglasio je Grad Leskovac evorpskim gradom u koji treba i vredi ulagati i mi smo na nivou Evrope postavljeni na drugo mesto. Ova investicija pokazuje da je ovo priznanje zasluženo - izjavio je Cvetanović i dodao da će sa partnerima kao što je NIS, koji učestvuju u razvoju grada, nastaviti dalje, kako bi Leskovčani imali što bolje uslove za život.

NIS, G Drive

Foto: NIS

Aleksej Černikov, direktor Bloka „Promet“ NIS-a, poželeo je u ime kompanije dobrodošlicu prisutnima na još jednom modernizovanom maloprodajnom objektu u Leskovcu.

- Danas otvaramo novu modernizovanu stanicu gradskog formata - A. Svake godine nastavljamo proces razvoja maloprodajne mreže, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato smo uvereni da će biti zadovoljni najkvalitetnijim gorivom koje je prerađeno u Rafineriji nafte u Pančevu - izjavio je Černikov.

NIS Petrol maloprodajni objekat u Leskovcu u potpunosti je usmeren na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a povodom otvaranja nove stanice za snabdevanje gorivom kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Do 21. juna vozači će imati priliku da na novootvorenom objektu sipaju G-Drive 100 benzin i G-Drive Diesel gorivo premijum kvaliteta po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. U istom periodu, potrošači koji kupe gorivo na novootvorenoj benzinskoj stanici dobiće poklon od kompanije NIS.

Prve količine goriva na modernizovanoj NIS Petrol benzinskoj stanici „Leskovac 4“, kao donacija NIS-a, natočene su u vozilo Hitne pomoći leskovačke Opšte bolnice.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari