• 10

Aviv Park Zrenjanin 100% u rukama BIG tržnog centra

Aviv Park Zrenjanin, jedan od najposećenijih otvorenih tržnih centara u ovom delu Vojvodine, zvanično počinje sa radom pod rukovodstvom kompanije BIG Shopping Centers koja je ranije ove godine potpisala ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva nad ovim tržnim centrom

  • 10
Robert Jahav

Foto: Milenko Miklja

Menadžment kompanije BIG Shopping Centers vrlo aktivno radi na uvođenju BIG standarda u redovne operativne aktivnosti centra u Zrenjaninu.

Očekuje se da će proces rebrendinga biti završen do kraja 2020. godine kada će Aviv Park Zrenjanin zvanično nastaviti sa radom pod imenom BIG.

- Iako je iza nas period pun promena nastalih usled globalne pandemije i dalje čvrsto verujemo u potencijal tržišta u Srbiji i nastavićemo sa daljim ulaganjima naše kompanije u razvoj nekretnina iz domena maloprodaje, ali i ostalih oblasti o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Sa zadovoljstvom želimo da objavimo da će u nedelju 28. juna naš najnoviji projekat, Capitol Park Rakovica zvanično promeniti ime i postati BIG RAKOVICA. Kako bi ovaj dan protekao u odličnoj atmosferi, BIG je za svoje posetioce i zakupce pripremio bogat program, kao i nastupe pop zvezada i dečijih animatora. Mi u Srbiji želimo da ostanemo i nastavimo rast i razvoj kao najuspešnija kompanija u domenu razvoja i upravljanja nekretnina i šoping centara. - istakao je Robert Jahav, izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija.

Da podsetimo, Aviv Park Zrenjanin se prostire na površini od 25.000 kvadratnih metara, sa 100 odsto popunjenih kapaciteta. Šoping centar ima mešavinu zakupaca koja uključuje supermarket, bioskop, niz kafea i restorana, modnih lanaca, sportskih radnji, uz ključne zakupce kao što su H&M, C&A, New Yorker, Deichmann, dm-drogerie markt, Dexy, Sport Vision, Tehnomanija, CineStar, DIS i drugi.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙅‍♀️🙆‍♂️🙅‍♀️🙆‍♂️🙅‍♀️🙆‍♂️🙅‍♀️

    Zrenjanin, najlepsi grad!

  • Thanks

    Zrenjanine grade u srcu Banata!!!

  • Malo

    Vece selo a taj trzni centar ko pijaca

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke