• 3

Gas neće poskupljivati, a evo koliko tačno evra ćete platiti priključak

"Posao će biti završen brzo i povoljno"

  • 3
miris, radijator

Foto: Prinscreen/ facebook.com/rachel.countydurhamphotography

Gas za domaćinstva neće poskupeti do kraja godine, kaže direktor Srbija gasa Dušan Bajatović i najavljuje da će uskoro biti otvoreno predstavništvo tog preduzeća u Budimpešti.

Na konferenciji za novinare, Bajatović je najavio akciju za priključenje domaćinstava na gasovod tako da će cena biti za celu Srbiju 780 evra na 36 mesečnih rata, bez sredstva obezbeđenja jer će rizik, navodi, preuzeti Srbijagsa.

Zainteresovana domaćinstva, kako je rekao, sama će rešiti pitanje unutrašnjih instalacija, a Srbijagas će sklapanjem ugovora sa nekoliko firmi omogućiti da taj posao završe povoljno.

Takođe, kaže, nastojaće se da se izmenom Pravilnika lokalne smaouprave odreknu takse za priključivanje koje se kreću od 400 do 1.200 evra.

Dodao je da ne zna da li će ostati na mestu direktora Srbijagasa, da je to stvar Vlade Srbije, da je Srbijagas pokazao rezultate i da će se videti kako će se oni oceniti posle izbora.

Naglasio je da u Srbijagasu nema politike i da nijedan član menadžmenta nije u partiji.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    Čuj neće poskupeti a trebalo bi bar 30 posto da pojeftini

  • 🧘🏼🥇🎟

    Kad god kažu neće poskupeti, ono ode neki % za mesec dva...

  • Ivan

    Moze gratis prikljucak i da dobro razmislim...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke