• 0

Ovako se animiraju putnici: Odeća od bio-pamuka, naočare i maske s motivima metroa su trenutni hit

Bečka železnica godišnje preveze 440 miliona putnika

  • 0

Foto: ©Rotfilter

U letnjoj ponudi bečkog saobraćajnog preduzeća "Wiener Linien" nalaze se odevni predmeti i modni dodaci sa motivima gradskog prevoza. Pored majica, naočara i kačketa, u prodaji su zaštitne maske sa prikazom trase bečkog metroa.

Bečko saobraćajno preduzeće dobilo je nove artikle za leto pred početak raspusta - kvalitetne odevne predmete od kojih mnoge mogu da nose i žene i muškarci. Sve majice sa motivom tramvaja i trasom bečkog metroa su napravljene od bio-pamuka i poseduju sertifikat "fairwear" o poznatom i transparentnom poreklu proizvoda.

Sunčane naočare sa crnim ramom i šarenim staklom, koje prikazuju bečki metro proizvedene su u Italiji i izrađene od reciklirane plastike. Takođe, u ponudi su kupaći kostimi, peškiri za plažu, torbe, dečji pribor za jelo, čaše i salvete.

Prva linija bečkog metroa puštena je u promet pre više od 40 godina. Krajem 1978. godine, bečki metro je imao dve linije i trasu dužine ukupno 11 kilometara. Bečka železnica danas broji pet linija dužine 83 kilometra i godišnje preveze, prema podacima iz 2015. godine, 440 miliona putnika.

Video: Nove mere Kriznog štaba: Maske su obavezne, menja se distanca, zabrana poseta bolnicama

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke