• 0

Uskoro ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs "Zajednici zajedno 2020“

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata

  • 0
NIS kompanija, zajednici zajedno

Foto: NIS

Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova.

Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine, a sve informacije o uslovima javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se naći na internet adresi www.nis.eu/zajednici-zajedno.

Ove godine program „Zajednici zajedno“ se realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>