• 3

Nemojte još da se pakujete: Nemci smanjuju priliv radnika sa Zapadnog Balkana

Pravilo za radnike sa Zapadnog Balkana uvedeno je pre pet godina

  • 3
Radovi na putu, rad, put, radnik

Foto: Shutterstock

Zbog rastućeg broja nezaposlenosti u korona virus krizi, vladajuća nemačka CDU/CSU namerava da smanji dalju imigraciju radne snage na osnovu odluke iz 2016. o olakšicama za građane Zapadnog Balkana.

Radne grupe vladajuće frakcije usaglasile su se da olakšice, koje ističu krajem godine, produže za dalje dve godine, ali i oko smanjenja mogućnosti da nekvalifikovana snaga može da ih koristi, piše "Velt am Zontag".

Pravilo za radnike sa Zapadnog Balkana uvedeno je pre pet godina nakon što su vlasti zemlje Zapadnog Balkana uvrstile među "bezbedne zemlje porekla" sa ciljem smanjenja masovne imigracije preko sistema za azil.

Video: Zbogom pameti

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naopako

    Sad ti sve jedno dodje gde si, potapanje u najavi samo narod nista ne vidi, samo TV i nista drugo, niti vidi niti razmislja, i tako uvek bude da narod prvi na koži oseti a tek zadnji sazna pravu istinu, e moj narode misli svojom glavom i sudbinu svog zivota u svoje ruke!

  • xxx

    Ma super,usrecicete se sa migrantima.Samo polako kukace te vi za balkancima hahahahah

  • DRagutin

    To je zapad, Sad mi trebaš, sad mi ne trebaš!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke