• 41

U tržne centre u Beogradu možete da uđete samo pod ovim uslovom

Brnabić je razgovarala sa predstavnicima tržnih centara u Beogradu

  • 41
Tržni centar, maska, koronavirus Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

U tržne centre od sutra nećete moći da uđete ako nemate masku, zaključak je današnjeg vanrednog sastanka.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima tržnih centara i šoping molova u Beogradu. Tema sastanka bile su nove mere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

Predsednica vlade upoznala je predstavnike tržnih centara da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske. Bez obzira na prirodu posete tržnom centru, dužinu boravka u njemu, svi posetioci dužni su da sve vreme boravka u njima nose zaštitne maske.

Vlada Republike Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše.

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Republici Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko tamo

    29. jun 2020 | 16:49

    Postovana struko,to je trebalo da ostane kada ste ukidali mere cini mi se da ste se malo kasno setili.

  • Ja

    29. jun 2020 | 16:53

    Spasite nas. Molim vas. Morate zabraniti rad svih ugostiteljskih objekata i zatvoriti većinski deo naroda u karantin na 10tak godina minimum .. Samo kuća i posao. Ovi sto idu na posao da dolaze u eventualnom procentu od 20 %. Ostali rad od kuće. Dakle posao od kuće i kuća veći deo nedelje. Dozvoliti 25 min odlazak u prodavnicu svaki drugi dan. Nema ni kupališta van kafića..Dakle sva jezera i sve reke - zabrana 100%.Turizam potpuno ugasiti. Sportske dogadjaje bez publike. Sportisti sa maskama i rukavicama. Vaterpolisti takođe. Vrtiće i škole zatvoriti. Nastava online. Klupske sportove i za decu i odrasle potpuno zatvoriti. I sve to uz još neke dodatne mere bar 10 do 15 godina. To je neki minimum za spas Srbije. To je patriotizam. Tako se voli Srbija i srpski narod. U suprotnom radite protiv naroda i narod vam neće biti zahvalan.

  • Xxx

    29. jun 2020 | 17:26

    Autobus 50 tica. Unutra 300 stepeni. Sedista mokra..svi znojavi. Maska na ustima a ne znas dal je gore da je skines ili ostavis na nosu. Klime nema naravno. Ujedali smo svi

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>