• 41

U tržne centre u Beogradu možete da uđete samo pod ovim uslovom

Brnabić je razgovarala sa predstavnicima tržnih centara u Beogradu

  • 41
Tržni centar, maska, koronavirus

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

U tržne centre od sutra nećete moći da uđete ako nemate masku, zaključak je današnjeg vanrednog sastanka.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima tržnih centara i šoping molova u Beogradu. Tema sastanka bile su nove mere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

Predsednica vlade upoznala je predstavnike tržnih centara da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske. Bez obzira na prirodu posete tržnom centru, dužinu boravka u njemu, svi posetioci dužni su da sve vreme boravka u njima nose zaštitne maske.

Vlada Republike Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše.

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Republici Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    A kladionice pune ko šibica niko nema masku nema ni sredstava za dezinfekciju,lokal od 100 kvadrata a u njemu 80 ljudi i klime na maksimumu

  • Rile

    Tako treba.

  • Gastrabajter

    U Nemacko je normalno da sa maskom ulazite u bilo koji objekat zatvorenog tipa i naravno u gratski prevoz.Ovde se toga svi pridrzavaju i nije bilo ni policiskog casa ni zabrane izlaska.Radim normalno od samog pocetka pandemije i nemam nikakvih problema.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke