• 6

Lončar naredio direktorima bolnica: Do sutra mi dostavite podatke da li su svi dobili stimulacije

Heroji moraju biti nagrađeni

  • 6
Zlatibor Lončar, sastanak sa direktorima bolnica

FOTO: Ministarstvo zdravlja

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naložio je svim direktorima bolnica u Srbiji da mu do sutra dostave podatke o tome da li su svi zdravstveni radnici  koji rade u kovid sistemu dobili stimulacije, i ako nisu da se to odmah iz reguliše.

On je istakao da heroji moraju da budu nagrađeni.

On je danas, nakon sastanka sa direktorima kovid bolnica, rekao da su mu se lekari i medicinske sestre požalili da im stimulacije nisu isplaćene i naglasio da im one moraju biti isplaćene za ceo prethodni period od kada je počela epidemija virusa korona, jer je to obećano.

- Do sutra ujutru sve bolnice koje su u kovid sistemu i koje imaju radnike u kovid sistemu moraju da mi dostave da li su im isplaćene stimulacije za prethodni period. Izvinjavam se ljudima kojima nisu isplaćene stimulacije, sutra ćemo to ispraviti -  rekao je ministar zdravlja.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepo

    A sta je sa tobom, jer si i ti heroj, ili si samo u fotelji?!

  • Milos

    A sta je sa delom zaposlenih u domu zdravlja palilula? Lekari i vozaci u sluzbi sudske medicine nisu primili na regularnu platu za maj mesec.

  • Nadica

    Ni S od stimulacije moje kolege i ja nismo videli. Glavne sestre su dobile. Bile su u cistim sobama i pravile rasporede i jele silne donacije. A mi da pocrkamo u skafanderima.Zemunska bolnica dobila, Banjica i mnogi drugi a Dragoša Mišović interno i hirurgija nista dobila nije. To nam je hvala. A sad se pravi kao da ne zna.Sve oni znaju .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke