• 1
 ≫ 

Želite da vas ove zvezde reklamiraju na Instagramu? Može, al' za milion dolara po objavi

 ≫ 

Nije tajna da uspešne poznate ličnosti mogu odlično da žive i samo od reklamiranja brendova na popularnoj društvenoj mreži. Cifre koje traže za tu "uslugu" su vrtoglave

  • 1
Dvejn The Rock Džonson, Kristijano Ronaldo, Bijonse Nouls Foto: Pixabay, Instagram cristiano/beyonce/therock

Instagram je godinama unazad rastuća platforma za postavljanje fotografija, ali i za promovisanje biznisa. Mislite da najboljima ne treba reklama? Varate se.

Uprkos pompeznim kampanjama, zaštitnim licima, milijardama na računu i planetarnoj prodaji - treba im još i Instagram, jer su na njemu danas svi.

Svetski brendovi su na vreme prepoznali da mogu "imati koristi" od holivudskih i sportskih zvezda s Instagrama, koje prate milioni korisnika.

Na vrhu liste najplaćenijih za sponzorisane postove nije niko iz "klana Kardašijan", već glumac Dvejn "The Rock" Džonson, koji za jednu objavu dobije milion dolara. Inače, početkom 2020. Forbes je objavio da je on ujedno i trenutno najplaćeniji glumac sveta, sa zaradom od 90 miliona dolara.

Ako se pomerimo korak niže, odmah iza Džonsona je Kajli Džener, koju je slavni glumac "bacio s trona", jer je potpisao značajne ugovore s kompanijama "Under Armor", "Apple"... Prema nekim ocenama, Džonson je "najvredniji Instagram korisnik", jer ima 188 miliona pratilaca.

 

Dakle, kao što smo već rekli, na drugom mestu je Kajli Džener, koja traži 986.000 dolara za objavu, a ima 183 miliona pratilaca. Na trećem mestu je čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo, čija reklama brendove košta 889.000 dolara (ima 228 miliona pratilaca na ovoj mreži).

Situacija na dalje izgleda ovako: Kim Kardašijan (858.000 dolara po objavi, 178 miliona pratilaca), Arijana Grande (853.000 dolara po objavi, 193 miliona pratilaca), Selena Gomez (848.000 dolara po objavi, 182 miliona pratilaca).

Zatim, Bijonse Nouls-Karter (770.000 dolara po objavi, 149 miliona pratilaca), Džastin Biber (747.000 dolara po objavi, 140 miliona pratilaca), Tejlor Svift (722.000 dolara po objavi, 135 miliona pratilaca) i Nejmar da Silva Santos Žunior (704.000 dolara po objavi, 139 miliona pratilaca).

Video: Gradonačelnik Radojičić: Može li novac od nekih projekata da se preusmeri na lečenje dece

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>