• 0

Kako vi podnosite rad od kuće? Dobila otkaz jer nije mogla da utiša decu

Njeni klijenti nisu želeli da čuju buku dece pa su se požalili šefu da je to neprofesionalno

  • 0
Razlika između odustajanja i opravdanog prekida poslovanja je velika

Foto: Shutterstock

Dris Volas, mama blogerka i zaposlena žena, počela je da radi od kuće sredinom marta zbog epidemije koronavirusa. Uz dvoje dece to nije uvek bilo jednostavno.

Brinula je o četvorogodišnjoj ćerki Dani i jednogodišnjem sinu Dilanu i pokušavala da pomogne šefu oko postojećih klijenata.

Zbog prirode posla, puno vremena je provodila na telefonu, ali decu nije uvek mogla da utiša. Na kraju je to dovelo do otkaza.

- Taj period je bio jako stresan. Očekivanja su bila nerealna, gomila e-mailova, telefonski pozivi… Osećala sam pritisak, a deca su tražila pažnju. Stalno su čekali da nešto dovršim i posvetim im se. Srce mi se slomilo - pojasnila je.

Njeni klijenti nisu želeli da čuju buku dece pa su se požalili šefu da je to neprofesionalno.

- Počela sam da smirujem situaciju, menjala deci navike, bila su gladna i nestrpljiva, a meni su se postavljali rokovi - prisetila se.

Situacija je eskalirala u maju kad joj je šef rekao da zaključa decu u sobu i pronađe rešenje za taj problem. Ali, na kraju je dobila otkaz.

- Osećam da su me izdali, jer sam pokušavala da uskladim majčinstvo i posao, a u tome nisam uspela - zaključila je u objavi koju je podelila s više od 60.000 pratilaca koji su joj dali podršku i podelili slična sopstvena iskustva kako bi je utešili.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>