• 1

Prodaje se 109 hektara firminog zemljišta, u paketu. Cena od 56 miliona dinara

Zemljište se prodaje kao jedna prodajna celina

  • 1
kuca na prodaju

Foto. Pixabay

Stečajni upravnik preduzeća za proizvodnju, trgovinu i usluge "Mlintest Coop" oglasio je, na osnovu rešenja o bankrotstvu Privrednog suda u Beogradu, prodaju više od 109 hektara poljoprivrednog zemljišta u Dolovu po početnoj ceni od 55,8 miliona dinara.

Poljoprivredno zemljište ovog beogradskog preduzeća, prodaje se kao jedna prodajna celina u katastarskoj opštini Dolovo, ukupne površine 109 hektara 23 ara i 4 metra kvadratna.

Početna cena je 55.869.968,38 dinara, a datum prodaje zakazan je za 4. avgust ove godine, navodi se na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    Puno je to para... Na zemlji odavno nema više zarade... Ljudi jedva krpe da ne odu u minus na kraju žetve itd... Skupo seme, nafta, djubrivo, održavanje mašina itd... Na kraju ako seljaku ostane 150-200 € po ha taj je srećan... Pa onda nije teško izračunati koliko treba vremena da se uložene pare vrate nazad...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke