Ističe rok za prijavu na NIS-ov konkurs “Zajednici zajedno“

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama

  • 0
NIS kompanija

Foto: NIS

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno“ za prijavu ovogodišnjih projekata u lokalnim samoupravama, ističe 10.07. u 16 časova, a rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine.

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Ove godine program „Zajednici zajedno“ kompanija NIS realizuje uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Do sada je kroz ovaj program društvene odgovornosti NIS uložio više od milijardu dinara u realizaciju preko 950 projekata koji su doprineli unapređenju kvaliteta života građana širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA