• 0

Ponovo aktiviran korona info servis za privredu: Kako da zaštitite posao i prilagodite se

Privrednici će dobijati obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja

  • 0
Privreda, biznis, korona virus

Foto: Shutterstock

 Privredna komora Srbije (PKS), povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

- Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou - saopštila je Privredna komora.

Komora će, kako navodi, na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PKS-u mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Video: Čadež: Razmatramo pokretanje fonda za pomoć najugroženijima

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke