• 3

"Bitkoin će skočiti na 100.000 dolara, ali će uništiti sve što mu se nađe na putu"

Trenutne okolnosti uticaće na rast bitkoina

  • 3
bitkoin

Foto: Pixabay

Bitkoin će dostići 100.000 dolara i uništiti svakoga ko mu se bude stao na put, komentarisao je Maks Kajzer  trenutnu situaciju za Russia Today.

- Sada će bitoin imati svoj trenutak  - naveo je.

Objašnjava da je situacija oko bitkoina igra mačke i miša.

- Ići će do 100.000 dolara po novčanici, ali uništiće svakoga ko mu se nađe na putu. Dakle, uzimajući sve okolnosti na tržištu, i državne subvencije širom sveta... sve će podići bitkoin. A i vreme je - kaže Maks.

Dodatno, u njegovoj emisiji dotaknuta je i tema kako je stotine milijardi dolara američkim programima dodeljeno kompanijama kojima to nije trebalo.

Inače, poslednji podaci ukazuju na šire prihvatanje te kriptovalute, koja je do sada uglavnom privlačila pažnju mladih.

U „Bejbi bumere“ spadaju rođeni od kraja Drugog svetskog rata do sredine 1960-ih, a u „Generaciju iks“ od sredine 1960-ih do 1979. godine.

Rast investicija u bitkoin Mod benking je zabeležio u martu, kada je došlo do kraha na svetskim tržištima, a mnoge zemlje uvele restriktivne mere zbog epidemije korona virusa.

Kako se pandemija razvijala, Bejbi bumeri i pripadnici Generacije iks nastavili su da povećavaju investicije na platformi Mod.

Pripadnici te dve generacije investirali su u bitkoin 2,24 puta više u martu nego u februaru, u aprilu 4,49 puta više, a u maju neverovatnih 8,88 puta više.

Virtuelna valuta prodaje se i kupuje putem interneta i može se koristiti i za plaćanje roba i usluga. Bitkoi“ omogućava neposredne transakcije, kupovinu dobara i usluga i razmenu novca bez banaka i kreditnih kartica. Ali, lako se može koristiti za ilegalnu trgovinu narkoticima i oružjem.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. jul 2020 | 18:34

    Kriptovalute imaju buducnost , bitcoin kupovina-prodaja moze da pocne.

  • Mik

    11. jul 2020 | 00:48

    Dolar se i dalje lako koristi za trgovinu oruzjem i narkoticima

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>