• 0
 ≫ 

Klikom do ture po vašoj meri

 ≫ 

Bavite se prevozom robe i želite da svoju ponudu predstavite pravoj ciljnoj grupi? Da li ste do sada posetili platformu NadjiTuru.rs?

  • 0
Nadji turu otp

Foto: Promo/OTP

Sa željom da unapredi i pomogne biznise koji se bave špedicijom i transportom robe u trenutku kada se privreda suočava sa ekonomskom nestabilnošću, OTP banka je podržala ideju i sklopila partnerstvo sa platformom NadjiTuru.rs koja pruža benefite, kako klijentima banke tako i već postojećim korisnicima internet platforme.

- Živimo u dobu digitalizacije i u vremenima u kojima se organizacija posla i traženje novih biznis prilika okreću ka online modelu rada. Zato smo našim klijentima koji posluju u oblasti transporta ili pak imaju potrebu da organizuju prevoz za svoju robu do udaljenih kupaca, obezbedili mogućnost da putem platforme NadjiTuru.rs na jednom mestu  brzo, efikasno i po najpovoljnjim uslovima dođu do nove ture. Kao banka im pružamo podršku da kroz umrežavanje prošire svoj biznis i dodeljujemo jednokratno svim našim klijentima kao i novim klijentima 500 točkića dovoljnih za otključavanje 10 tura preko ove platforme - istakla je Milica Branković, segment menadžerka OTP banka Srbija.

Korisnici platforme zahvaljujući ovoj saradnji dobijaju mogućnost besplatnog održavanja tekućeg računa u narednih 6 meseci u okviru Biznis Klasik ili Biznis Praktik paketa. Specijalna pogodnost za auto-prevoznike podrazumeva lizing ponudu za nabavku novih vozila, i ličnog bankara koji je posvećen napretku biznisa. Svi registrovani korisnici na platformi mogu da unaprede sopstveno poslovanje novim vozilima, novim poslovnim partnerima i mogućnostima sigurne zarade.

Sara Novosel, Product Marketing Manager u NadjiTuru.rs, navodi da oni žele na ovaj način da pomognu mala i srednja preduzeća da unaprede sopstveno poslovanje uz banku stvorenu po njihovoj meri i platformu za pronalaženje tura i obezbeđivanje sigurnog posla.

Ona kaže da auto-prevoznike doživljavaju kao heroje, jer i kada sve stane - oni ne mogu, a dolaskom pandemije unutrašnji saobraćaj se definitivno povećao. Javila se potreba za većim brojem profesionalnih vozača kod firmi za organizovanje transporta usled činjenice da su vozači koji su prelazili granicu Srbije morali da budu u obaveznoj izolaciji od 14 dana. Transport i logistika nisu stali, ima posla i za logističare koji su radili od kuće i na drugačiji način organizovali svoj posao. Virus je direktno uticao na način utovara i istovara robe, koji se sada sprovodi pod maskama i uz socijalnu distancu, ali je i to sada postalo „nova realnost“ te nastavljaju neometano sa svojim poslom.

- Ipak, da bi se partnerstvo realizovalo i mi i OTP banka smo uložili svoje kvalitete, trud i ljudske resurse u ovu ideju stabilnog poslovanja sa sigurnim poslovnim partnerima - dodala je Sara Novosel.

Detalje ove ponude možete pogledati na sajtu NadjiTuru.rs i odmah se registrovati.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>