Komentari

  • Праведник

    23. septembar 2020 | 17:41

    Ово су по чланку пристојни људи, али има их бахатих који мрежу користе за своје потребе. Такве сам својевремено гасио са кабловске, и то откачим кабал са бандере и бацим у двориште. Био је и један паметњаковић који је пустио своју емисију преко радио фреквенције која је јако близу повратном смеру. Када сам га питао зашто, рекао је јер му се тако може. Наравно, моментално је раскинуо уговор са кабловском раскачињањем са бандере. Иначе, шум се лако тражи, шта су радили 18 месеци мислим да никоме из струке није јасно...

  • Kaja

    23. septembar 2020 | 11:44

    Djavola bih ja pristala da kupim nov dok mi je stari TV ispravan, morali bi da mi ga poklne, ako im smeta.

    • 24. septembar 2020 | 11:21

      stop

      @Kaja

      To vazi samo ako nekom smeta bez razloga. Ovako TI nanosis stetu celom selu i TI proizvodis problem, pa taj problem i TI moras da resis. To je jedino pristojno i ljudski. Zato su oni zapad, a ovde komsije ne pricaju 25 godina i vrse nuzdu u rupi u dvoristu.

    • 24. septembar 2020 | 16:36

      Kaja

      @Kaja

      @stop Imam bednu penziju, koja mi je jedini prihod, dvoje dece od kojih je jedno u dugovima za stambeni kredit, a drugo nezaposleno, svi imamo ozbiljne zdravstvene probleme. U kuci imamo 2 stara kockasta televizora koji su ispravni i rade i koji su nam jedini prozor u svet, pored ovog telefona na kome upravo kuckam i na kome imam internet kad uplatim dopunu 200 dinara, pa za 125 dinara kupim paket da 7 dana citam stampu, a ostalo cuvam da imam za neku hitnu poruku za ne daj Boze. Ovo uplacujem samo jednom mesecno, tako da stampu mogu da citam samo nedelju dana u mesecu, a ostale tri nedelje ne, sto mi tesko pada, jer sam ranije, dok sam radila, redovno kupovala stampu, dnevnu i nedeljnu, a sada ne mogu. Nemam kablovsku, nemam internet, izlazim samo do prodavnice 2 puta nedeljno i 1 mesecno u apoteku i u banku i na postu, pa zar treba da prestanem da gledam i televiziju na starom televizoru i da sedim sama u gluvoj kuci? Kada se i ako se donese zakon da se stari TV aparati ne smeju koristiti, tada cu ih i samo tada izbaciti iz kuce, pre ne, osim ako se pokvare, a nemam para da ih popravim.

    • 25. septembar 2020 | 00:07

      Bleh

      @Kaja

      vasa prica sa ovom iz stampe nigde veze jedino o kockastom televizoru uglavnom da pravite smetnju celom selu ne bi vam kupili drugi nego bi lepo morali tog da se otarasite pa da gledate stvarno kroz prozor u svet.A za stambeni kredit sto rekoste niko nije kriv vasem sinu ni ja ni komsija saja paja nego on sam i nema potrebe kukati po komentarima niste jedini sa problemima.Nego glavu gore teraj dalje pa lagano dokle se stigne.

    • 25. septembar 2020 | 23:44

      Kaja

      @Kaja

      @ Bleh Ti mora da se baskaris u stanu koji su ti roditelji dobili u socijalizmu, iz Stambenog fonda u koji smo uplacivali svi (moj muz 42 godine, a ja 25 godina, oboje fakultetski obrazovani), a dobili ga (stan) samo neki, uglavnom "podobni", lazno razvedeni i tome sl. Oni, poput mog sina, ciji roditelji nisu bili clanovi Partije, ni skloni mahinacijama, danas su prinudjeni da postanu robovi stranih banaka da bi resili stambeno pitanje i u tome je njihova krivica. Mozda i mom sinu smeta sto su neki situirali i decu i unuke na racun Stambenog fonda u koji su decenijama uplacivali i njegovi roditelji, solidarisuci se sa tadasnjim pravim i laznim socijalnim slucajevima, ciji se potomci danas bahate i ne pada im na pamet da se sa nekim solidarisu, pa cak ni deklarativno, vec im dolivaju so na ranu poput tebe - drskim i krajnje malicioznim komentarom mog komentara. Ni meni ne pada na pamet da se u buducnosti solidarisem ni sa kim kome, eventualno, bude smetao moj TV aparat i koristicu, ponavljam, svoje PRAVO da ga zadrzim, sve dok ZAKONOM ne bude propisano drugacije, kao sto i receiver nisam kupila sve dok nisam morala i sta tu nije jasno??!

  • tv servis

    23. septembar 2020 | 10:56

    Pokućstvo koje traje VECNO . Proizvedeno u SSSR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA