• 6

Kinezima 770 kvadrata na pola veka bez dinara: Država Ziđinu ustupila dve zgrade

Srbija učestvuje u dobiti

  • 6
Rudnik, podzemni, šine, zlata, srebra, bakra

Foto: Shutterstock

Republička Direkcije za imovinu dala je na korišćenje kompaniji Srbija Zijin Bor Koper dve "zgrade nauke" čija je ukupna površina 772 kvadratna merta, objavila je danas Direkcija.

Kompanija Zijin Bor Koper koristiće ih u narednih pola veka a za to neće plaćati naknadu, navodi se u ugovoru koji su u Boru potpisali direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i direktor Zijin Bor Kopera Jian Ksiming.

Republika Srbija, kao clan Privrednog društva Serbia Zijin Bor Koper doo učestvuje u dobiti koje društvo ostvari poslovanjem nepokretnosti, u skladu sa udelom koje ima u tom društvu, navodi se u saopštenju.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле

    Жути су поклонили Заставу и никоме ништа....више се нико ни не сећа, колективна амнезија у нас Срба...

  • Ceca

    Poklonite sve kinezima a za uzvrat oni spremaju celo naselje sa oko 6000 kreveta u blizini borskog aerodroma koji je opština ovih dana dala državi. Verujem da će i on preći u ruke kineza. Ovih 6000 ležajeva znači dovodjenje njihove radne snage a gde je tu naš ne zaposleni narod. Ovde će gradjani Bora biti manjina a korist će ubirati samo država. Bravo Srbijo. Tako se bori za svoj narod.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke