• 0
 ≫ 

Akcija reprograma duga za Infostan se privodi kraju, imate još dve nedelje da se dogovorite

 ≫ 

Na licu mesta možete da dobijete predlog ugovora o priznanju duga

  • 0
biznis, računica, štednja, evri, pare, novac, devize, kasica

Foto: Shutterstock

Akcija reprograma duga završava se 6. avgusta, do kada će korisnici po najpovoljnijim uslovima moći da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate, podsećaju iz JКP „Infostan tehnologije”. Ovo gradsko preduzeće poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste priliku i u naredne dve nedelje reprogramiraju svoja dugovanja, jer dodatnog produžetka akcije neće biti.

Od početka akcije do sada, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika. U saopštenju se podseća da je JКP „Infostan tehnologije” po okončanju vanrednog stanja, koje je uvedeno usled epidemije virusa „COVID-19”, izašlo u susret i produžilo akciju reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani korisnici imali sasvim dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje svojih dugovanja na rate, uz otpis celokupne kamate.

Кorisnicima koji zaključe reprogram duga se otpisuje celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga. Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za plaćanje duga na tri mesečne rate otpisuje se 12 odsto, za šest rata otpisuje se 10 odsto preostalog glavnog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5 odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, gde će na licu mesta dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Sva pitanja o reprogramu duga mogu se uputiti na imejl adrese ekspozitura preduzeća i na imejl: infostan@infostan.rs, kao i putem besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža i broja 011/3954-420 za pozive iz mobilnih mreža. Potpisnici ugovora u obavezi su da overe potpis kod javnih beležnika i dostave ga JКP-u „Infostan tehnologije”, nakon čega će dobiti kompletan plan otplate sa rokovima dospeća ugovorenih rata.

Iz „Infostana” podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekpozituri ograničava na dva. Na ulazu je obavezna dezinfekcija obuće i ruku. U ekspozituri preduzeća je obavezno nošenje maski, uz držanje rastojanja od najmanje dva metra.

Video: Telegraf anketa: Da li biste podigli kredit za opremanje stana!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>