• 0

Mihajlovićeva: Sva gradilišta su aktivna, za sada sve ide po planu

Deonica Pojate-Kruševac biće završena do kraja 2021. godine

  • 0
Zorana Mihajlović

Foto: Tanjug/Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture/Zoran Petrović

- Na velikim gradilištima infrastrukturnih projekata u Srbiji radi oko 5.500 radnika, sva su aktivna i radovi se sprovode po planiranoj dinamici uz poštovanje svih mera zaštite zdravlja radnika - rekla je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je prilikom obilaska radova na deonici Moravskog koridora, odgovarajući na pitanja novinara, rekla da Ministarstvo sa izvođačima redovno razgovara o stanju na gradilištima i apeluje da se vodi računa o zdravlju radnika.

- Sva gradilišta su aktivna što ne znači da negde ne očekujemo da se dese i neki problemi, ali svi izvođači su se dobro organizovali kada je u pitanju način rada i smeštaj radnika i vodi se računa o njihovoj zaštiti - rekla je ministarka, i dodala:

"Sada sve funkcioniše po planu, a ako se dese neke nepredviđene situacije naći ćemo najbrži mogući način izolacije i način da se radovi nastave".

Istakla je i da će deonica Pojate-Kruševac, duga 27,8 kilometara, biti završena do kraja sledeće godine.

Video: Vučić: Srbija zainteresovana za izgradnju aerodroma u Hercegovini

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>