• 0

Kako sačuvati mentalno zdravlje zaposlenih u novoj realnosti?

Konferenija će biti posvećeno izazovima, savetima i preporukama kako da sačuvamo mentalno zdravlje u novoj realnosti

  • 0
Nemci ne žele da se vrate u kancelarije

Foto: Shutterstock

Pojačana higijena, pojačane emocije, brige i stres, posao koji, ipak, nije kao u redovnim okolnostima, egzistencijalne tegobe, zabrinutost oko zaposlenih i održavanja biznisa, stvarnost koja je mesecima izmenjena, izazovi na svim poljima - tako izgleda svakodnevica otkako je proglašena pandemija.

Opterećenje je sve veće na naše mentalno zdravlje, pa se kao jedna od najvažnijih stvari u ovom momentu nameće kako da se očuvamo u stanju prolongiranog stresa.

Srpska asocijacija menadžera poziva vas da prisustvujete novom izdanju online formata "Ask an Expert" koje će biti posvećeno izazovima, savetima i preporukama kako da sačuvamo mentalno zdravlje u novoj realnosti.

Na ovu goruću temu govoriće psiholog Milica Vukelić, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu u četvrtak, 30. jula od 15 časova. Razgovor sa Milicom Vukelić vodiće Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a.

Link za praćenje: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_csfAO-WdQYOiRKUPCiX91w.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke