• 1

Prvih 4.000 stanova gotovo do marta 2021, a biće ih još toliko

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je apelovala na sve izvođače radnika da poštuju mere sigurnosti i ne čekaju inspekciju, jer je primetila da neki radnici ne nose šlemove

  • 1
Kljucevi stana,  novi stan, useljenje

Foto: Shutterstock

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici i izjavila da se trenutno u Srbiji gradi 4.000 stanova, koji će biti gotovi do marta sledeće godine.

Mihajlović je novinarima u Rumi kazala da se trenutno stanovi grade u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Sremskoj Mitrovici.

- Pored toga, u narednih nekoliko meseci krenuće izgradnja još 4.000 stanova koji moraju da budu gotovi za godinu dana od početka izgradnje - rekla je ona.

Mihajlovićeva je rekla da se u Sremskoj Mitrovici gradi 190 stanova i uputila apel svim izvođačima i radnicima da poštuju mere bezbednosti.

- Videla sam danas da neki radnici ne nose šlemove. Apelujem na sve da ne čekaju inspekciju, već da zaštite radnike, jer jedna sekunda nepažnje može da znači izgubljen život - istakla je ministarka.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spremačica

    29. jul 2020 | 13:43

    Kada će neko misliti i na nas sa minimalcem ne mogu podići kredit zbog male plate da rešim stambeno pitanje a godinama plaćam kiriju a treba i decu školovati ovakvih kao ja ima puno jesmo li mi gradjani drugog reda

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>