• 0

Otvorena nova ekspozitura ALTA Banke na Altini

ALTA Banka otvorila je novu ekspozituru u naselju Altina, u Zemunu na adresi Ugrinovačka 212. Otvaranjem nove ekspoziture i opremanjem po najnovijim bankarskim standardima ALTA Banka ostaje pouzdan partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije

  • 0
Alta banka

Foto: Promo/Alta banka

Dragoslav Krpić, direktor ekspoziture ALTA Banke:

- Nastavljamo da razvijamo poslovanje ALTA Banke i približavamo se potrebama stanovništva. Želimo da pokažemo našim klijentima na Altini da smo prepoznali potrebu da proširimo mrežu i omogućimo im da brže i lakše koriste usluge i prozvode ALTA Banke. U novootvorenoj ekspozituri zainteresovani građani će moći da obavljaju svoje svakodnevne finansijske transakcije ali i da se detaljno upoznaju sa ponudom Banke, koja nudi niz atraktivnih proizvoda kako za stanovništvo tako i za privredu. Verujemo da će rad ekspoziture pozitivno uticati na jačanje lokalne infrastrukture i podsticanje ekonomskog razvoja Altine.

Alta banka

Foto: Promo/Alta banka

Pored redovne ponude, ALTA Banka svima koji do kraja septembra ove godine otvore platni račun u novoj ekspozituri u naselju Altina poklanja 6 meseci održavanja platnog računa bez naknade. Pozivamo sve građane i privrednike da se u modernom i prijatnom ambijentu ekspoziture ALTA Banke na Altini, u ulici Ugrinovačka 212, upoznaju sa našim ljubaznim kolegama koji će vam biti na raspolaganju za sve vaše finansijske potrebe. Dobrodošli ste u ALTA Banku, gde je vaš uspeh naš cilj.

Alta banka

Foto: Promo/Alta banka

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>