• 0
 ≫ 

Nova hit ponuda: Let bez odredišta, obrok vrsnog kuvara i "Hello Kitty" usluga za 150 evra

 ≫ 

Znatiželjni turisti ne znaju gde će da stignu, ali pristaju na avanturu. Tajvanska kompanija je smislila originalni trik da oporavi svoje finansije

  • 0
stjuardesa, hrana, pice , avion, serviranje, ruca u avionu

Foto: Shutterstock

Kao što već znamo, korona kriza je najteže pogodila turizam i ugostiteljstvo, a zatim i avio i auto-industriju. Kompanije se sada dovijaju, traže različita sredstva da privuku putnike, ali i da pobede konkurenciju.

Tajvan, tačnije njegova avio-kompanija, nastavlja da udovoljava putnicima, a naročito avanturistima, kojima treba malo zabavnog iskustva, usred stresa i korone. Kako prenosi CNN, EVA Air nudi letove bez odredišta, i to 8. avgusta, na Dan očeva.

Let će trajati oko 3h, a kreće iz aerodroma luke Taojuan u Taipeiju, da bi se potom vratio na mesto polaska. Kompanija ističe da na ovaj način želi da zadovolji želje putnika koji su željni letenja, a ako bude lepo vreme - putnici će moći da iz aviona vide atrakcije kao što su ostrvo Guišan ili obala Huadong.

Za ovaj specijalan let izabran je veoma popularni avion "Hello Kitty", a ono što putnici mogu da očekuju - jeste da će kompletna usluga na pomenutom letu biti povezana sa kultnom belom macom. Takođe, biće dostupan besplatan Wi-Fi, kao i ostale e-usluge koje su inače zabranjene tokom letenja.

I tu nije kraj. Tokom ova 3h putnike čeka obrok, koji je osmislio Motokazu Nakamura, dobitnik tri Mišelinove zvezdice, a karta za ekonomsku klasu će koštati 150 evra. Viša klasa je skuplja za 30 evra.

Video: Lekovita maljenska voda postala pravi hit

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>