≫ 

Bivši predsednik suda u Šapcu oslobođen, njegov kolega iz Loznice osuđen na 16 meseci zatvora

 ≫ 

Gojko Lazarev i Dragan Cvetinović se terete da su usvajali zahteve za odlaganje kazne zatvora osuđenima i time im omogućili da po nekoliko godina odlažu odlazak u zatvor

Komentari

  • Muke po Milutinu

    24. septembar 2020 | 18:46

    O sudjenju i deljenju pravde u Sapcu sve najgore imam da kazem. Pre tri meseca u okolini Sapca vozio sam automobil u kome su sem mene bile i moja supruga i maloletna cerkica. Doslo je do udesa, kada je u nas udario decak od 15 godina (2005.godiste), koji je upravljao automobilom bez dozvole i poceo da skrece u momentu kada sam ja uveliko vrsio preticanje. Nas automobil je pretrpeo totalnu stetu, a mi smo prosli sa nagnjecenjem grudnog kosa, povredom glave, hematomom iznad oka, kako ko...Policija je izvrsila uvidjaj u kome stoji da je suprotna strana kriva za izazivanje udesa. Napominjem da sam imao 0,00 alkohola u krvi i da mi je u mojoj 47. godini ovo prvi udes u zivotu, a vozim 25 godina, a da ovaj klinac ima 15 godina, nema dozvolu i ovo mu je 4. udes koji je skrivio za godinu dana. Na uvidjaj je stigao i njegov otac, inace automehanicar, koji se sve vreme smejao, sto me je tada zaprepastilo, a sada me vise ne cudi. Veze, novac, ili nesto trece, tek epilog je da krivicna prijava ide protiv obojice, koliko god bilo ocigledno da za tako nesto nema nikakvog osnova.

  • Radoslava

    24. septembar 2020 | 18:12

    Pravosudje (ispravniji naziv bi bio krivosudje) u Sapcu i Bogaticu je kriminalno! Ovo potvrdjujem primerom kako sam prosla pred ovim sudom i to kao ostecena, a ne kao okrivljena. Tri pune godine vodjen je krivicni postupak protiv okrivljenog koji mi je, bez mog znanja i dozvole, isekao hektar sume (bagrem, jasen, klen) i prodao trecem licu. Okrivljeni je uhvacen na delu, a postoje i svedoci koji su mi dojavili. Prvo je oslobodjen(?!) u krivicnom postupku, zatim je presuda oborena na Visem sudu, vracena ponovo na resavanje istoj sudinici, koja ga osudjuje na godinu dana uslovno i samo 7500 dinara (?!) za sudske troskove (tri godine trajao proces). Sad kada treba da udjem u parnicu za naknadu stete, pitam se koliko li ce tek to trajati i da li mi se isplati da se sudim sto godina i da ne docekam pravdu, a da sve vreme placam advokata i da uplatim na startu uz tuzbu visok iznos takse (odredjuje se prema visini spora).

  • E

    24. septembar 2020 | 17:36

    Ovo je dno dna. Oslobodjen jer je na njega neko uticao, a on predsednik višeg suda? Pa jesu li uhapšeni oni koji su uticali? Naravno da nisu, pare su uzimali da bi procesi zastarevali. E tako je i zeleni oslobodjen optužbi. Eto onako da znaju oni koji ne žive u oazi demokratije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA