• 0

Otkazan Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, biće realizovan virtuelno

Odlučeno je da 87. Međunarodni poljoprivredni sajam bude realizovan od 15. do 21. maja 2021. godine

  • 0
Kompjuter je danas većini osnovno oruđe za rad

Foto: negativespace.co

Novosadski sajam intenzivno razvija platformu za virtuelni Poljoprivredni sajam, jer jedna od najvećih sajamskih manifestacija neće biti održana kako je planirano, od 12. do 16. septembra, na Novosadskom sajmu.

"O tačnom datumu održavanja virtuelnog Poljoprivrednog sajma, koji će biti mesto za povezivanje izlagača sa krajnjim korisnicima, naknadno ćemo obavestiti javnost", navode sa Novosadskog sajma.

Na osnovu ankete koju su sproveli među izlagačima, stav većine je da Međunarodni poljoprivredni sajam bude organizovan naredne godine, u bezbednom i sigurnom okruženju.

Stoga je odlučeno da 87. Međunarodni poljoprivredni sajam bude realizovan od 15. do 21. maja 2021.

"Zdravlje izlagača, posetilaca i zaposlenih je na prvom mestu, a s obzirom na epidemiološku situaciju, koju je teško predvideti u narednom periodu, Novosadski sajam je doneo odluku da otkaže Međunarodni poljoprivredni sajam", saopšteno je.

Taj sajam je, inače, jedan od pet najznačajnijih poljoprivrednih sajmova u Evropi. Okuplja oko1.500 izlagača iz 60 zemalja sveta i 140.000 posetilaca.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>