≫ 

Novo radno vreme: Bašte kafića do 1 sat iza ponoći, prodavnice do 23 sata

 ≫ 

Produžava se rad ugostiteljskih objekata koji imaju baše (do 1 sat iza ponoći) i trgovinskih objekata (do 23 časa)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jela
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NB

    28. avgust 2020 | 23:28

    Danas u Novom Beceju bi trebolo da se odrzavaju Gospojinski dani ali sve je odlozeno ali su kafici prepuni upravo sada u 23.15 jedan na drugome su i naravno maske ne postoje a ja danas ispred mesnice cekam sat vremena da udjem da kupim hranu. A juce se odrzala skromna litija u manastiru pored Tise, narod sa maskama i na rastojanju i dosao komandir policije i poceo se derati na narod zbog okupljanja a sada nesme ni da pridje kaficima. Ovo je klasicna bruka i sramota sta se ovde radi. Neko moze sve a neko nista. Preko dana izigravaju vlast na obicnim ljudima a trenutno u kaficima je leglo zaraze sve sa policajcima u civilu koji vode glavno veselje. Sve vise se divim ljudima koji su otisli na sela u brda i mirno zive svoj zivot. Ovi nasi gradovi su postali dzungle,smetista,ludnice,kockarnice,bolestine,pljacke, uzasa i smrti.

  • Nakupac

    28. avgust 2020 | 20:14

    Radno vreme u restoranima i kaficima treba biti do 23h.Ljudi koji dolaze na veceru do tog vremena su sve zavrsili i odlaze kucama.Radnici koji rade ne ostaju prekovremeno (ne placeno ) i oni u normalno vreme odlaze porodicama.Vlasnici sto zarade do tada to je to sve preko su samo pijani gosti koji cede poslednja pica i puse cigarete do iznemoglosti.Samo se dzaba struja trosi .To je svuda u svetu tako sem u nocnim klubovima gde je vec neka druga prica.Eto toliko od mene.

  • Moje mišljenje

    28. avgust 2020 | 18:36

    Sve prodavnice bi trebalo da rade do 20 časova. Nedeljom treba da budu zatvorene. Raspisati licitaciju za po jedan dragstor na nivou opštine koji će raditi 24 sata i nedeljom, pa ko daje radnicima najveće plate i državi plati najveći porez neka radi. Kafići, kafane trebalo bi radnim danima da rade do 23 časa. Vikendom do 1.