• 0

Volmart se udružuje s Majkrosoftom: "TikTok je naš put do više klijenata"

Objava o partnerstvu je puštena samo nekoliko sati nakon što je Kevin Majer podneo ostavku, jer se kineska aplikacija suočava sa sve većim pritiskom koji dolazi od prvog čoveka Amerike

  • 0
TikTok, kompanija, aplikacija, logo

Foto: Tanjug/AP

Volmart sklapa partnerstvo sa Majkrosoftom u želji da kupi TikTok, budući da popularna kineska aplikacija "traži" američkog kupca, usled političkih zabrana koje je doneo Tramp.

Ovu informaciju je maloprodajni američki lanac i potvrdio za CNN, navodeći da njihovo interesovanje za TikTok dolazi od načina na koji je ta aplikacija "integrisala e-trgovinu i mogućnost oglašavanja na drugim tržištima".

Kako je iz kompanije dalje saopšteno: "Verujemo da bi potencijalna veza s TikTok-om u SAD, u saradnji sa Majkrosoftom, mogla da nam donese ključnu funkcionalnost i da nam omogući da do klijenata dolazimo preko više kanala, što bi proširilo naše poslovanje".

Ova objava je puštena samo nekoliko sati nakon što je Kevin Majer podneo ostavku, jer se TikTok suočava sa sve većim pritiskom koji dolazi od prvog čoveka Amerike. Podsetimo, Majer je na mesto izvršnog direktora kompanije došao u maju ove godine, nakon što je napustio Dizni.

Istovremeno, bio je glavni operativni direktor kineske matične kompanije "ByteDance".

Video: Aston Martin DB5 više neće biti samo legendarni automobil: Stiže posebna serija viskija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>