• 0

Platite gorivo bez odlaska na kasu uz NIS-ovu Drive.Go aplikaciju

Poznata po inovacijama koje kontinuirano unosi u poslovanje, kompanija NIS još jednom je potvrdila lidersku poziciju u ovom segmentu lansiravši Drive.Go mobilnu aplikaciju

  • 0
NIS Foto: NIS

Po prvi put dostupna u Srbiji upravo na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, nova mobilna aplikacija NIS-a korisnicima pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat.

Osim što štedi vreme, Drive.Go mobilna aplikacija je i veoma jednostavna za upotrebu. Prvo što treba da uradite jeste da je preuzmete sa Google Play ili Apple Store onlajn prodavnica, a prilikom prvog korišćenja aplikacije potrebno je da se registrujete i unesete broj bankovne kartice preko koje će se vršiti plaćanje. Svako točiono mesto označeno je jedinstvenim QR kodom, koji je potrebno skenirati pre samog točenja goriva, Nakon dopune rezervoara, jednostavno pritisnete dugme plati. Pritiskom na ovo dugme uplata se izvršava, nakon čega neometano možete nastaviti put do željenog odredišta.

NIS Foto: NIS

Još jedan benefit ove aplikacije ogleda se u tome što će i korisnici programa lojalnosti „Sa nama na putu“ takođe moći da uživaju u prednostima nove usluge NIS-a. Uz Drive.Go aplikaciju omogućeno je i sakupljanje bonus poena prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a potrebno je samo da registrujete svoju „Sa nama na putu“ karticu u samoj aplikaciji. Za sada, Drive.Go mobilnu aplikaciju moguće je koristiti na više od 130 benzinskih stanica NIS-a, a kako bi je učinila dostupnom za što veći broj korisnika, kompanija nastavlja da širi mrežu benzinskih stanica na kojima će biti omogućena njena upotreba.

Više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga dostupna, može se pronaći na potrošačkim sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>